املت

املت مخصوص عمارت به همراه طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای و لاکچری و انواع املت مانند املت با پنیرپیتزا یا املت پیتزایی و املت قارچ و سایر. همچنین تو این صفحه طرز تهیه املت خوشمزه با سیر و سایر مخلفات رو برای کسانی که می خوان بدونند چگونه املت خوشمزه درست کنیم رو به طور کامل توضیح دادیم.

برای سفارش میتوانید با شماره 09354610377 تماس بگیرید و یا در شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی ارتباط برقرار کنید.

طرز تهیه املت خوشمزه

نیمرو یه غذای خیلی ساده ولی خوشمزه س که خیلی وقتا اولین گزینه ای که برای وعده غذایی به فکرمون میرسه همین غذا هست که ما فکر میکنیم ساده س ولی در عین سادگی نکات خاص خودشو داره.

شاید خیلیا فکر کنن که اگه روی گوجه پخته شده دو تا تخم مرغ بشکونی میشه املت اما همینجوری هم که نیست!

ما میتنیم یه غذای ساده درست کنیم که مزه خاصی نداره و فقط شکممون رو سیر کنه ولی تو این حالت هیچ لذتی از غذا نمی بریم . پس بریم سراع دستور پخت و طرز تهیه املت حرفه ای!

دستور العمل پخت:

مواد لازم:

پیاز
تخم مرغ
روغن
نمک
گوجه فرنگی به میزان لازم
+فلفل و سایر ادویه ها به دلخواه

طرز تهیه:

خب بریم سراغ شروع کار که بدونیم قبل از هر کاری باید چه کاری انجام بدیم. برای درست کردن املت حرفه ای اول یه تابه مناسب پیدا کنید سطح مناسبی داشته باشه و مواد که ریته میشه به خوبی داخلش پخته بشه.

ظرفتون باید طوری باشه که نه خیلی بزرگ باشه که البته بزرگ بودن خیلی تاثیر منفی نداره ولی کوچک بودن باعث میشه که مواد روی هم تل انبار بشه و گرما و حرارت به خوبی به مواد نرسه.

برای شروع کار اول باید پیاز کوچکی بردارید و اون رو رنده کنید . رنده کردن باید به طوری باشه پیازا خیلی ریز بشه و به نظر رنده های قدیمی ایرانی مناسبه .

این کار برای اینه که پیازا زیر دندون نره و هم مزه خودشو به غذا بده.

بعد از این که رنده کردید باید بریم سراغ تفت دادن پیازا. دقت کنید که این تفت دادن شما بی خیلی کم باشه چون پیازای ما رنده شده

و نه خرد این باعث میشه که خیلی سریع بسوزه و مزه املت خوشمز قهوه خونه ای رو خراب کنه. فقط تا حدی که کمی رنگش شروع به عوض کردن کنه کافیه.

بعد از اون نوبت اضافه کردن گوجه هاست که از قبل به خوبی شسته شده و رنده شده.

می تونید گگوجه هارو ریز خرد کنید ولی رنده کردن اون باعث میشه که هم سریع تر پخته بشه و هم مزه پیازا بیشتر به خوردش بره.

بعد از اضفه کردن به خوبی هم بزنید تا پیازا کامل با گوجه ها مخلوط بشه و بعد بزارید تا آب اون تبخیر بشه.

بعد از این کار نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها میرسه.

بسته به سلیقه شما می تونید تعداد تخم مرغ هارو تغییر بدیدی ولی به طور معمول به ازای هر 5 قاشق گوجه فرنگی یک تخم مرغ میزنن.

بعد ازا ضافه کردن تخم مرغ باید مخلوط رو به آرامی هم بزنید و بعد از این که کمی پخته شده شروع به خورد کردن تخم مرغ ها کنید.

تخم مرغ ها نباید خیلی مخلوط بشن و همینطور نباید جدا پخته بشه و بلکه باید یه مخلوط نسبی بدست بیاد و بعد از این تخم مرغ شروع به پخته شدن کرد شروع کنید

به هم زدن اون تا کاملا با هم خلوط بشن.تو این مرحله میتونید نمک و فل فل و در صورت نیاز کمی زرچوبه رو بهش اضافه کنید .

حالا دیگه املت با گوجه رنده شده تون آماده س می تونید با چند تکه جعفری اون رو تزئین کنید و میل کنید.

البته شما میتونید پیاز رو از این دستور حذف کنید و اون موقع طرز تهیه املت ساده با گوجه بودون پیاز مطابق همین چیزی که گفتیم میشه ولی مرحله اول که اضافه کردن پیازه رو حذف میکنید.

انواع املت

در مورد انواع املت باید بگم انواع خیلی زیادی هست تقریبا میشه گفت هر کشوری یه املت مخصوص خودش داره و در بعضی از کشور ها

به چنتا هم میرسه مثل کشور ما که توی هر شکر ممکنه این غذا ر به شیوه خودشون بپزن و مزه و طم متفاوتی با شهر های دیگه داشته باشه.

خب ما سعی میکنیم مهم ترین نوع ها و مدل های مختلفی که تو ایران رایج هست رو به شما معرفی کنیم چون معمولا این مدل ها با ذائقه ایرانی ها

جور در میاد و ممکنه یه مدل به شما معرفی کنیم برای کشور ها خارجی و درست کنید و بدتون بیاد و باعث اصرا شدن مواد غذایی بشه.

همچنین بخوانید

طرز تهیه نیمرو خوشمزه و انواع نیمرو

املت گوجه با فلفل دلمه

خب این مدل بین فلفل خرور ها خیلی طرفدار داره و محبوبه و البته پخت اون ساده س و سخت نیست.

مواد اولیه

  • تخم مرغ
  • گوجه فرنگی خورد شده
  • فل فل دلمه
  • ادویه به میزان لازم
  • پیاز کوچک رنده شده

طرز تهیه

قبل از هر کاری اول باید تمامی مواد لازم رو از قبل آماده کنید . پس اول تمامی مواد اولیه رو بشوری د و خورد کنید.

می تونیدفل قل دلمه ای هارو خورد کنید و یا حلقه ای کنید. ار خورد کنید مزه اون بیشتر پهش میشه و اگر حلقه ای کنید برعکسش کمتر پخش میشه و وقتی زیر زبون بیاد مزه ش بیشتر حس میشه.

خب شما می بایست توی اولین مرحله فل فل دلمه ای هارو سرخ کنید و زمانی که داشت به مرحله سرخ شدن میرسید پیاز رو به شا ضافه کنید

و بعد از این که با هم این دوتا رو تفت دادید وقتی پیاز داشت شروغ به رنگ عوض کردن میکرد پوجه هارو بهش اضافه کنید.

بعدش میزارید تا آب گوجه ها خشک بشه فقط دقت کنید که خیلی هم نباید خشک بشه طوری که بچسبه به ظرف و باید یکمی آب دار بمونه.

بعدش تخم مرغ رو که قبلا توی یه ظرف شکسته بودید بهش اضافه کنید و بعد از این که تخم مرغ شروع به پخته شدن کرد شروع کنید به هم زدن ولی زیاد هم هم نزنید که آش درست بشه.

تخم مرغا که پخته شد املت فل فل دلمه شما آماده میل کردن هست.

املت پنیر پیتزا

امروز دیگه به هر غذایی پنیر پیتزا میزنی خوش مزه میشه و توی املت هم همینطوه و با اضافه کردن پنیز پیتزا بهش یه طعم متفاوت رو حس میکنید.

مواد لازم

  • تخم مرغ
  • گوجه فرنگی
  • یک حبه سیر کوچک
  • پیاز کوچک رنده شده
  • پنیر پیتزا
  • ادویه

طرز تهیه

خب این مدل مثل مدل ساده هست اول باید پیاز و سیر رو تفت بدید ولی در حدی بسیار کم و قبل از این که رنگش عوض بشه باید گوجه فرنگی رو بهش اضافه کنید.

بعد از این که آب گوجه کشیده شد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و بعد از این که کمی پخته شد شروع به هم زدن کنید.

در آخر پنیر پیتزا رو بهش اضافه کنید و بزارید پنیر آب بشه و در آخر املت پنیر پیتزا شما آماده میل کردن هست.

املت پنیر و شوید

خب می بینیم که تنوع توی اینغذا واقعا بالاس اما این مورد یکی از مواردی هست که میشه یه مورد خاص تلقی شکرد چون =توش گوجه استفاده نمیشه.

توی این مورد به جای گوجه پنیر خامه ای جایگزین میشه و البته طعم خوبی هم داره که میتونه یه گزینه خوب برای ایجاد نوع باشه.

مواد لازم

  • پنیر خامه ای
  • تخ مرغ
  • شوید به مقدار کم
  • کرده برای خوش عطر کردن

طرز تهیه

هخب شاید فکر کنید اول باید پنیر خامه ای رو بریزیم توی ضرف که اشتباه هست.

اول از همه شوید رو بسیار کم با کرده تفت میدیم و سریع بهش تخم مرغ هارو اضافه میکنیم

بعد از این که تخم مرغ ها رو اضافه مردیم بلافاصله پنیر خامه ای رو بهش اضافه می کنیم.

بعد شروع به هم زدن مخلوط میکنید ولی قت کنید که پنیر خامه ای توی تخم مرغ حل نشه چون دیگه مزه ش زیر زبون نمیاد.

بعد از از انی که تخم مرغا پخته شد املت شما آماده  میل کردنه.

املت انار

املت انار یک غذای گیلانی بسیار خوش مزه با تخم مرغ است که با انار ترش درست میشه. این غذای گیلانی با تخم مرغ می تونه یه تنوع خیلی خوب برای املت باشه که می تونید مطمئ باشید که یه غذای واقعا خوش مزه میخورید و تجربه خوبی براتون به یادگار میمونه.

در ادامه نحوه و طرز تهیه املت انار رو براتون به طور کامل به همراه مواد لازم این غذای خوش مزه رو توضیح میدیدم.

مواد لازم

  • انار ترش
  • تخم مرغ
  • پیاز و سیر
  • رب انار ترش خانگی
  • نمک و فلفل

دستور پخت

در مرحله اول باید تمامی مواد را از پیش آماده کنیم در برای اولین کار باید سیر و پیاز را شسته و رنده کنیم. همچنین انار را دان کنید و آماده در ظرفی بگزارید.

در مرحله بعد باید سیر و پیاز را در تابه ریخته و با روغن کمی تفت دهیم تا به مرز پختگی برسد.

بعد از آن باید رب انار را به همراه ادویه جات به آن اضافه کنید. دقت کنید که نسبت رب انار به انار باید کم باشد و به طوری باشد که به عنوان چاشنی به مخولط اضافه شده باشد.

سپس دانه های انار ترش را به آن اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا به خوبی پخته شود.

بعد از این که پخته شد و کمی آب آن کشیده شد تخم مرغ را اضافه میکنیم و به مقدار بسیار کم آن را هم می زنیم تا صرفا برای پخت بهتر در تابه پخش شود.

بعد از پختن تخم مرغ ها املت انار شما آماده میل کردن است.

املت خرما

املت خرما یکی از غذا های مقوی به خصوص برای کودکار در وعده صبحانه هست که انرژی زیادی برای شروع روز به بچه ها میده. این غذا رو به اسم قیساوا هم می شناسن . در ادامه طرز تهیه قیساوا یا املت خرما رو براتون میاریم.

مواد لازم

  • خرما
  • تخم مرف
  • گردو پودر شده
  • نمک و فلفل به میزان کم

طرز تهیه املت خرما

توی املت خرما یکمی طرز تهیه فرق داره وبیشتر شبیه خاگینه خرما هست و روش پخش هم به همون صورت مثل خاگینه هست.

توی دستور پخت این غذا باید تمامی مواد رو یک جا به تابه اضافه کنید.

اول باید خرما هارو بشورید و پوست و هسته اون هارو به خوبی جدا کنید.

بعد باید خرما هارو کمی له کنید . این کار رو می تونید با همون قاشق هم انجام بدید و لازم نیست که خرما ها حتما کامل له و خمیر بشن.

سعی کنید خرما ها ریز بریز باشن تا به خوبی توی کل مواد و تابه پخش بشن تا طعم یک نواخت و خوبی داشته باشه.

بعد خرما هارو توی یه ظرف بریزید و تخم مرغ ها به همراه گردو پودر شده رو بهش اضافه کنید.

دقت کنید که خرما هاتون خیلی هم زیاد نشه که غذا خیلی شیرین بشه و گردو هم تا چند قاشق غذا خوری برای 3 عدد تخم مرغ کافیه.

خدرما هم به میزان 2 تا 3 عدد برای این حجم از غذا کافیه.

بعد کل مخلوط رو به تابه می ریزید و میزاید تا تخم مرغا بپزه و در این زمان املت خرما شما یا قیساوا شما آماده میل کردن هست.

سخن آخر

توی این صفحه خواستیم به طور خلاصه طرز تهیه املت خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم. علی رغم این که خیلی ها فکر میکردیم املت درست کردن کاری نداره اما دیدیم که با روش هایی میشه عطر طعم اون رو چندین برابر کرد. ما توی رستوران عمارت در تهراندشت انواع املت حرفه ای قهوه خانه ای رو ارائه می دیم

پیمایش به بالا