نیمرو

نیم رو مخصوص عمارت به همراه طرز پخت نیم رو عسلی و پفکی و انواع آن مانند نیمرو پنیرپیتزا و نیمرو اسفناج و سایر رو میتونید با تماس با شماره های درج شده در سایت سفارش بدید. همچنین تو این صفحه طرز تهیه نیمرو خوشمزه رو برای کسانی که می خوان بدونند چگونه نیمرو خوشمزه درست کنیم رو به طور کامل توضیح دادیم و با ارائه جدول ارزش غذایی نیم رو خواستیم بدونید که نیمرو چقدر کالری دارد و بدونید که آیا نیمرو چاق میکنه یا نه؟!

نیمرو مخصوص عمارت با تنوع بالا به درخواست شما

نیمرو عسلی، نیمرو پفکی، نیمرو پنیر پیتزا و ..

به همراه طرز تهیه نیمرو خوش مزه در قسمت توضیحات همین صفحه

برای سفارش روی دکمه خرید تلفنی کلیک کنید و یا با شماره زیر تماس بگیرید.

0935-461-0377

رستوران عمارت تهراندشت

برای سفارش میتوانید با شماره 09354610377 تماس بگیرید و یا در شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی ارتباط برقرار کنید.

طرز تهیه نیمرو خوشمزه

شاید پیش خودتون بگید نیمرو پختن که کاری نداره اما بعضی وقتا میبینید که نیمرویی که میپزیم طعم و مزه خوبی نداره و زیاد به دل آدم نمی چسبه.

این بخاطر اینه که همه ما این غذای خوش مزه رو صرفا تخم مرغ سرخ شده در روغن میدونیم اما این طور نیست.

برای این که یه نیمرو حرفه ای داشته باشیم لازم یسری کار هارو حین آماده کردن این غذای خوش مزه انجام بدیم که در ادامه به طور کامل توضیحاتش رو نوشتیم.

خب بریم برای درست کردن یه نیمرو خوشمزه!

مواد لازم:

تخم مرغ
روغن
نمک
+فلفل و سایر ادویه ها به دلخواه

طرز تهیه:

قبل از شروع کار باید بگیم لازمه تابه یا هر ظرفی که میخواید برای پختن نیمرو حرفه ازش استفاده کنید باید اندازه مناسبی داشته باشه، یعنی باید طوری باشه که تخم مرغ های شما بعد از این که داخل ظرف ریخته شد کل سطح ظرف رو نپوشونه و جای خالی کنار خودش داشته باشه تا روغن اونجا جمع بشه.

ما مراحل پخت رو با استفاده از روغن کنار تخم مرغ ها انجام میدیم.

توی مرحله بعد بایدتابه رو به میزان لازم داخل روغن بریزید و بزارید روی شعله تا روغن به خوبی داغ بشه.

دقت کنید که روغن زیاد هم نباید داغ باشه فقط در حدی که باعث پخت تخم مرغ ها بشه و نباید به حدی برسه که روغن دود کنه و بوی سوختگی بگیره کخ به شدت رو عطر و طعم نیمرو خوشمزه ما تاثیر داره.

توی مرحله بعدی باید تخم مرغ هارو خیلی آروم داخل ظرف بشکنید به طوری که زرده اون آسیبی نبینه.

میتونید داخل ظرف جداگانه این کار رو انجام بدین تا هم از سلامت تخم مرغ مطمئن بشید و هم به خاطر داغ بودن تابه دستتون نسوزه و موقع استفاده از اون ظرف تخم مرغ هرو داخل تابه بریزید.

تخم مرغ هارو به هیچ وجه از ارتفاع بالا داخل تابه نندازید چون زرده اون میشکنه و به کف تابه میخوره و ما میخوایم که زرده به کف تابه برخورد نداشته باشه و توی این حالت دیگه ما نیم رو حرفه ای و خوشمزه نداریم.

بعد از ریختن تخم مرغ ها به داخل تابه مطمئن بشید سفیده به اندازه کافی پهن شده چون که سفیده هرچی بهتر بپزه خوش مزه تر میشه و خیلیا سفیده نیم پز دوست ندارن و ممکنه بوی زهم اون باقی بمونه و حس و حال ادمو خراب کنه.

تو مرحله بعد باید از کنار تابه با قاشق به طور مداوم روغن داغ رو روی زرده بریزید تا نم نم پخته بشه و رنگش تغییر کنه. اینجوری میتونید یه تخم مرغ عسلی خوش مزه داشته باشید. اگر هم بیشتر روغن روی زرده بریزید از حالت عسلی بودن در میاد و برای کسایی که عسلی دوست ندارن مناسبه.

توصیه میکنیم بخوانید

طرز تهیه املت خوشمزه و انواع املت

می تونید تو این حین ادویه های دلخواه خودتون رو هم بهش اضافه کنید تا در طول مراحل پخت عطر طعم متفاوتی ایجاد کنید.

انواع نیمرو

در مورد انواع نیمرو باید بگیم که خیلی از مدل های املت که رایج هست در واقع هون نیمرو با مواد غذایی مختلف هست که اسم های متنع براشون انتخاب شده تا جلوه بیشتری به اون غذا بده و اون رو متمایز بکنه در زیر ما سعی کردیم انواع نیمرو ها که طرفدار زیادی دارن رو براتون قرار بدیم:

نیمرو اسفناج یا املت اسفناج

نیمرو اسفناج رو به اسم املت اسفناج بیشتر میشناسن چون طرز پختش شبیه به املت گوجه فرنگی هست و به همین دلیل بیشتر بهش املت اسفناج میگن.

طرز پهت این غذا عهم کار سختی نیست فقط کافیه همون دستور العمل املت معمولی رو برای این یکی هم پیاده کنید.

مواد لازم برای تهیه نیمرو اسفناج:

  • تخم مرغ
  • اسفاج
  • روغن
  • نمک و فلفل
  • پودر پاپریکا یا فلفل دلمه ای

طرز تهیه نیمرو اسفناج

خب برای تهیه این غذای بسیار خوش مزه و مقوی کافیه همون دستور العمل املت گوجه رو پیاده کنید ولی تفاوت های کوچیگکی در این دستور العمل باید اعمال کنید تا نتیجه بهتری اشته باشید.

توی مرحله اول باید اسفناج هارو کامل بشورید و بزارید آبشون کاملا گرفته بشه.

بعد باید اسفناج هارو به صورت ریز و یجورایی نگینی خورد کنید تا به خوبی توی تابه پخته بشن.

روغغن رو توی تابه بریزید و بزارید به اندازه کافی گرم بشه و بعد از این که روغن به اندازه کافی داغ شد اسفناج هارو داخل تبه بریزید و تا جایی که آب اضافی اون ها گرفته بشه و به خوبی پخته بشن تفت بدید.

حالا باید تخم مرف هارو که قبلا توی ظرف جداگانه شکستید و به خوبی هم زدید به اسفناج ها اضافه کنید.

نکته

تخم مرغ ها باید به خوبی مخلوط بشن به طوری یه مایع یک دست داشته باشید.

بعد از این که تخم مرغ رو اضافه کردید نمک و فلفل رو هم به اندازه دلخواه خودتون بهشون اضافه کنید. و بزارید تا نیمرو اسفناجتون به خوبی بپزه.

توی مرجله آخر پودر پاپریکا رو روی کل عذا بپاشید تا عطر و طعمش رو بهتر کنه.

اگه پاپریکا نداشتید میتونید از فلفل دلمه ای نگینی ریز خورد شده استفاده کنید.

نیمرو با پنیر

امروز دیگه به هر غذایی پنیر میزنی خوش مزه میشه و هر چیزی رو هم دیگه با پیرش در اومده و توی تخم مرغ پختن هم همینجوریه.

الان دیگه نیمرو با پنیر پیتزا و بقیه پنیرا طرفدارای زیادی پیدا کرده و واقعا هم خوش مزه . دل نشین هست.

اما جالبه بدونید درست کردنش خیلی راحته و هیچ نکته خاصی داره که ما هم به طور خلاصه و ساده تو ادامه براتون طرز تهیه نیمرو پنیر رو توضیح میدیم.

مواد لازم

  • تخم مرغ
  • روغن
  • پنیر (پنیر صبحانه، پنیر گودا و سایر پنیر پیتزا ها …)

طرز تهیه

اول بگیم که حتما هم نباید پنیر پیتزا استفاده بشه و شما میتونید با استفاد از همین پنیر صبحانه خودمون هم این غذا رو درست کنید ولی دقت کنید که نمک زیاد پنیر صبحانه باعث شوری غذا نشه.

خب طبق روال عادی تخم مرغ هارو داخل تابه که از قبل روغن داخل اون داغ شده میریزیم و زرده اون رو میشکنیم و روی سفیده پهن میکنیم.

بعد از این که تخم مرغا تقریبا پخته شدن روی اون ها رو با پنیر می پوشونیم. البته مقدار پنیر رو خودتون می تونید به صورت دلخواه بریزید.

بعد از یک طرف تخم مرغ هارو به طوری برمیگردونیم که کل سطح اون ها نصف بشه و در واقع نصف نیمرو با پنیر پیتزا ی ما روی نصفه دیگه بیوفته و پنیر بین دوتا لایه تخم مرغ قرار بگیره.

بعد یکمی صبر میکنیم تا پنیر داخل تخم مرغ به خوبی داغ بشه .

بعد از چند دقیقه نیمرو پنیر پیتزا ما آماده میل کردن هست.

نیمروبا خرما

نیمرو با جوپرک

نیمرو با جو پرک یکی از مدلای جالب ی هست که مناسب کسانیه که وعده غذایی سنگین دوسدارن ولی میخوان که چاق نشن.

با اضافه کرن جو به تخم مرف بعث افزایش حجم غذا میشید ولی در عین حال کالری زیادی دریافت نمیکنید.

طرز تهیه این مدل خاص رو توی این قسمت براتون ارائه میدیم.

مواد لازم

  • تخم مرغ یک عدد
  • یک قاشق چای خوری پنیر
  • دو قاشق چای خوری روغن زیتون
  • 50 گرم جو پرک
  • 100 گرم شیر (100 میلی لیتر) معادل یک لیوان
  • نمک و فلفل و زیره به میزان لازم

طرز تهیه

خب برای شروغغ اول باید جو پرک هارو پاک کنید و بشورید و بعد از اون بزارید تا کاملا بپزه.

بعد از این که پخته شد آب اضافی رو خالی کنید و شیر رو بهش اضافه کنید . یکمی که این پخته شد و به غلظت مناسب رسید تخم مرف رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه خودتون رو هم همزمان اضافه کنید.

وقتی که تخم مرغ کاملا پخته شد غذای شما حاضره، نوش جان!

نیمرو با جعفری

نیمرو با جعفری یکی از مدل های دیگه هست که به روش های مختلفی تهیه و پخته میشه و تی بعضی از نسخه های اون از خامه و پنیر خامه ای هم استفاده میشه به طوری که دیگه از روغن استفاده نمیکنن.

این مدل مدل نیمرو با جعفری خیلی خوش مزه س و امتحانش ضرر نداره!

مواد لازم

  • تخم مرغ
  • خامه
  • پنیر خامه ای
  • جعفری به عوان ادویه
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه نیمرو با جعفری

اول باید جعفری هارو به خوبی بشورید و به صورت ریز و ساتوری در بیارید و آماده اضافه کردن به غذا کنید.

توی مرحله پخت اول باید خامه رو به عنوان جایگزین روغن به تابه اضافه کنید و بزارید تا کمی شل بشه و بعد از این که کمی تفت خورد باید پنیر خامه ای رو بهش اضافه کنید.

ممقدار پنیر خامه ای باید به میزان نصف خامه باشه .

بعد از این کار مواد رو به خوبی هم میزنید تا مایع یک دستی بدست بیاد.

بعد باید جعفری رو بهش اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

در آخر هم تخم مرف و ادویه هارو رو بهش اضافه میکنید و روی حرارت ملایم به مدت 5 تا 10 دقیقه میزارید بمونه تا زمانی که تخم مرغ سفت بشه.

نکته

خامه به عنوان جایگزین روغن هست که باید به همان مقدار روغن مورد استفاده و کمتر از میزان تخم مرغ ها استفاده بشه.

نیمرو چند روز در یخچال می ماند؟

در مورد این سوال که نیمروچند روز در یخچال می ماند باید بگوییم نظرات متفاوتی وجود دارد.

سوالات در باره این که تخم مرغ چند روز در یخچال می ماند بسیار زیاد است و در همین راستا تحقیقاتی انجام شده است و نظریه های مختلفی در این زمینه وجمود دارد.

به طور کلی طبق عمده نظرات محققان تخم مرغ خام 4 تا 5 هفته ماندگاری دارد اگر در یخچال باشد.

اما در مورد تخم مرغ خته شده باید بگوییم که نیمرو به طور معمول نباید بیش از یک هفته در یخچال نگه داری شود.

این ماده غذایی به دلیل داشتن مقادیر زیاد پروتئین و از این رو سفیده آن مخصوص مصرف (توسط زرده که همان جوجه می شود) ساخته شده بسیار سریع تجزیه و مورد مصرف قرار میگیرد، باکتری های زیادی جذب آن می شوند و روند فساد آن بسیار سریع می باشد.

پس سعی کنید تخم مرغ را بیش از 2 3 روز در یخچال نگه داری نکنید.

همچنین دمای لازم برای نگه داری باید کمتر از 4 درجه سانتی گراد باشد.

محققان طبق آزمایشاتی متوجه شده اند که باکتری ها در یخچال بین 4 درجه تا 25 درجه بیشتری ن فعالیت خود را دارند پس درجه یخچال باید کمتر از 4 باشد تا مواد غذایی سالم بماند.

طرز تهیه نیمرو پفکی

تخم مرغ و انگگور سازگار نیست

سخن آخر

توی این صفحه خواستیم به طور خلاصه طرز تهیه نیمرو خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم. علی رغم این که خیلی ها فکر میکردیم نیم رو درست کردن کاری نداره اما دیدیم که با روش هایی میشه عطر طعم اون رو چندین برابر کرد. ما توی رستوران عمارت در تهراندشت انواع نیمرو حرفه ای رو ارائه می دیم و طبق سلیقه شما می تونیم همون چیزی رو که میخواید براتون آماده کنیم.

پیمایش به بالا